AM Copenhagen — Strategic Design Studio
Contact

Specialafsnit: Design kan ændre vores adfærd – Del 2

Afsnit – Special 2, Del 2

Adfærdsdesign er et begreb flere og flere bureauer og virksomheder bruger, det er ikke længere for de få at arbejde indenfor feltet, og Mikkel Holm understreger også i dette afsnit at han ser adfærdsdesign som en fuldstændig obligatorisk del af alle design processer i fremtiden, for vi har mere end nogle sinde brug for at designe en verden som er målrettet menneskets reelle natur. 

I samtalen kommer vi også ind på hvad kreativitet er ift adfærdsdesign, om hvorvidt man skal kommunikere målbart eller mærkbart, om hvordan man lettest ændrer en vane og hvad Imran Rashid har opkaldt vores tids mennesker. 

 

Design Kan… er et branding-, og designpodcast, kreeret af det grafiske designbureau AM. Dets vært, Kristina May, er CEO, brandspecialist og partner i det københavnske bureau og vil, sammen med interessante gæster, undersøge alt fra flyvske ideer og konkrete koncepter der muligt kan kaste lys over spørgsmålet – hvad er det design egentlig kan?

 

Mikkel Holm Sørensen, direktør og adfærdstrateg, KL.7.
www.linkedin.com/mikkelholmsorensen
KL.7: www.kl7.dk

Imran Rashid, Senior Consultant, læge og forfatter.
www.linkedin.com/imranrashid
Sund Digital: www.sunddigital.dk

Design Kan...

Vi tror på at design kan være mere end bare smukt. Det kan få folk til at føle noget og det kan gøre en reel forskel. I podcasten udforsker vi alle aspekter ved det kæmpestore emne, som branding er. Vi dykker ned i idéer og projekter, taler med fagpersoner og virksomheder, og vi samler dem, som arbejder aktivt med design og branding hver dag, og som ikke mindst har stærke holdninger til emnet.